Alarmsystemen

tekst test

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • BralsGuard Smart Alarm 500 (Pakket)
    BralsGuard Smart Alarmsysteem 500 is een geavanceerd beveiligingssysteem, maar uiterst gemakkelijk in bediening! Alle sensoren werken draadloos, zodat u gemakkelijk en op elke locatie naar wens een sensor kan plaatsen. Het toevoegen van de sensoren gaat eenvoudig en overzichtelij..
  €649,00
  none
 • BralsGuard Smart Server
    BralsGuard Smart Server (SAS) is de communicatie tussen de sensoren en het internet. De SAS staat direct in verbinding met de BralsGuard Cloud server, welke continue controleert of het systeem werkt. De BralsGuard Smart Server maakt gebruik van uw Wifi internet verbinding. T..
  €349,00
  none
 • BralsGuard Alarm (licht+geluid) IP65
  BralsGuard Alarm geeft zowel lichtflitsen als geluid bij alarmeringen. Dit alarm kun je zowel binnen als buiten plaatsen. Het alarmgeluid niveau is in te stellen op 80db tot 130db. Het systeem dient aangesloten te worden op meegeleverde voeding (12V) en is tevens uitgerust met noodstroom accu..
  €99,00
  none
 • BralsGuard Afstandsbediening sleutel
  De BralsGuard afstandsbediening sleutel is gemakkelijk in gebruik en handig voor aan uw sleutelbos. Met deze afstandsbediening kunt u het systeem aan en uitzetten, maar ook direct het alarm activeren d.m.v. de SOS paniek knop. Let op: Deze sensor werkt enkel met de BralsGuard Smart Server &nb..
  €19,00
  none
 • BralsGuard Bewegingsmelder (PIR)
  De BralsGuard bewegingsmelder is gemakkelijk te plaatsen en werkt op 2x AA batterijen. De verbinding deze de bewegingsmelder en de BralsGuard Smart Alarm gaat via een beveiligde draadloze verbinding. Let op: Deze sensor werkt enkel met de BralsGuard Smart Server   Belangrijkste specif..
  €24,00
  none
 • BralsGuard Magneetcontact
  De BralsGuard magneet is gemakkelijk te plaatsen en werkt op 1x 2032 batterij. De verbinding tussen de magneetcontact en de BralsGuard Smart Alarm gaat via een beveiligde draadloze verbinding. Let op: Deze sensor werkt enkel met de BralsGuard Smart Server   Belangrijkste spe..
  €24,00
  none
 • BralsGuard Rookmelder
  De BralsGuard Rookmelder is gemakkelijk te plaatsen en werkt op 1x 9V batterij. De verbinding tussen de rookmelder en de BralsGuard Smart Alarm gaat via een beveiligde draadloze verbinding. Let op: Deze sensor werkt enkel met de BralsGuard Smart Server   Belangrijkste specificati..
  €35,00
  none
 • BralsGuard Stroomschakelaar
  De BralsGuard Stroomschakelaar is gemakkelijk te plaatsen en werkt via een stopcontact. De verbinding tussen de stroomschakelaar en de BralsGuard Smart Alarm gaat via een beveiligde draadloze verbinding. Uw plaats deze stroomschakelaar in het stopcontact, vervolgens de stekker van een ..
  €29,00
  none
 • BralsGuard Noodstroom Unit 400W Pakket
  BralsGuard Noodstroom Unit voor het opvangen van stroomdip of stroomsabotage. Dit systeem zorgt ervoor dat uw beveiligingssysteem nooit offline gaat. Tip: Slut ook uw router en switchen aan op deze noodstroom unit, zodat ook uw internet altijd online blijft. Inhoud Pakket 1x BralsGuard Noodu..
  €139,00
  none