Organisatie

Welkom bij BralsRetail! Wij zijn specialist in duurzame producten en ontwikkelen, produceren en distributeren deze zelf. Doordat wij werken middels het Factory 2 Consumer princiepe kunnen wij hoogwaardige producten met de nieuwste technologie voor scherpe prijs op de markt brengen.

Wij werken nauw samen met Bespaar Adviseurs die veel ervaring en expertise hebben op het gebied van besparen, duurzaamheid en duurzame oplossingen om u opmaat kundig advies te kunnen geven en tot een goede investering te komen. Ook hebben wij een aantal financierders partners die u investering kunnen ondersteunen, zodat u in termijnen kunt betalen maar wel direct de besparing en alle bijkomende voordelen van de duurzame oplossing kunt gebruiken.

 Factory 2 Consumer

Met zo min mogelijk schakels bieden wij u een hoogwaardig product, tegen een eerlijke en scherpe prijs:

 

 Visie

BralsRetail streeft naar producten en oplossingen die een hoge toegevoegde waarde voor u als consument heeft.
Deze toegevoegde waarde kan een aanzienlijke besparing zijn op energieverbruik en kosten, verhoogde veiligheid en bescherming, gemak en eenvoudig bediening tot slimme totaal oplossingen.

Daarbij streven wij ten alle tijden naar duurzaamheid in het totaal proces:
- Het producren van producten verloopt op een duurzame manier en er worden geen schadelijke stoffen gebruikt.
- Het transporteren wordt zo efficient mogelijk gedaan met minnimale vervuiling van het milieu.
- Wij vermakten onze producten via Bespaar Adviseurs waardoor wij geen onnodige voorraad, schakels en tussenstations nodig hebben.

 

 

 Geschiedenis

Opgericht in 2008 werken wij al jaren aan de ontwikkeling van duurzame producten. We hebben al 8 jaar ervaring in beveiligingsoplossing, 6 jaar ervaring in LED verlichting en sindskort zijn wij ook bezig met infrarood warmtepanelen en zitten in de ontwikkeling fase van zonnepaneel oplossingen.